Σχετικά

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας

Η Lombardini Espresso, εισάγει και διανέμει προϊόντα με εγγυημένη και σταθερή ποιότητα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να προσφέρετε ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ στην καφετέρια, το μπαρ, το εστιατόριο, το ξενοδοχείο, το γραφείο αλλά και το σπίτι σας.

Με Ιταλική τεχνογνωσία και εμπειρία 60 ετών επιλέγει για εσάς τα καλύτερα χαρμάνια με στόχο την απόλυτη γευστική ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού λάτρη καφέ!

favicon

Το δίκτυο της Lombardini

Η Lombardini αναζητά πάντα αξιόπιστους και δημιουργικούς συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της.

Με παρουσία ήδη σε πολλά σημεία της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Qatar, Dubai, Μόσχα) οι δραστηριότητες της επεκτείνονται και ο εσπρέσο Lombardini γίνεται καθημερινή αγαπημένη συνήθεια όλο και περισσοτέρων ανθρώπων.

Η λειτουργία της Lombardini βασίζεται στην εγγυημένη ποιότητα, τον απόλυτο σεβασμό στους πελάτες, την πολύχρονη εμπειρία, τις γνώσεις και την αγάπη της για τον καφέ, όπως επίσης και στην προσοχή της παραμικρής λεπτομέρειας.

Ιταλική τεχνογνωσία και εμπειρία 60+ ετών!

Εγγυημένη και σταθερή ποιότητα προϊόντων για ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ στην καφετέρια, το μπαρ, το εστιατόριο, το ξενοδοχείο, το γραφείο αλλά και το σπίτι σας.