Η ιδανική Καφετέρια

Εξοπλισμός

Ο τέλειος καφές προϋποθέτει την τέλεια μηχανή, άλεση αλλά και «χέρι». Στην Lombardini διασφαλίζουμε ότι οι μηχανές και οι μύλοι άλεσης είναι οι καλύτερες.

Παρέχουμε στους πελάτες μας κορυφαίο εξοπλισμό, από πολύ γνωστά brand μηχανών καφέ, όπως: Conti, Wega, La San Marco,
και μύλων άλεσης, όπως: Eureka, Eurogat, Fiorenzato.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από baristas και τεχνικούς που είναι άκρως εξιδεικευμένοι. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας.

Εκπαίδευση

Το πάθος για ποιοτικό καφέ οδηγεί τη Lombardini Espresso να αναζητά και να επιλέγει τις βέλτιστες μεθόδους παρασκευής και τους πιο δημιουργικούς τρόπους σερβιρίσματος καφέ και σχετικών ροφημάτων.

Συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις στον χώρο του καφέ με την υψηλή τεχνογνωσία που προκύπτει από τα 60 χρόνια παρουσίας, οι εκπαιδευτές της Lombardini είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν ώστε να πετύχετε άριστα αποτελέσματα τα οποία θα εντυπωσιάζουν γευστικά και αισθητικά.

Η εταιρεία μας οργανώνει στοχευμένα προγράμματα σεμιναρίων για μπαρίστες, ιδιοκτήτες καφέ και προσωπικό εταιρειών, τα οποία διαμορφώνονται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Τα σεμινάρια καλύπτουν όλους τους τομείς παραγωγής και σερβιρίσματος καφέ και άλλων ροφημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίασή τους και με εξειδίκευση στο latte art το οποίο αποτελεί την πιο εντυπωσιακή πτυχή της τέχνης του σερβιρίσματος.

Το κέντρο εκπαίδευσης

Το κέντρο εκπαίδευσης της Lombardini βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στην Αθήνα. Είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην πλέον σύγχρονη εκπαίδευση καφέ. Εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας προϊόντα, εξυπηρετεί όχι μόνο ως κέντρο για την επαγγελματική εκπαίδευση καφέ, αλλά και ως χώρος για γευστική και πολιτιστική εξερεύνηση.

​Σχεδιασμένο από το κατασκευαστικό τμήμα του Ομίλου Ισηγόνη και στελεχωμένο από εξειδικευμένους barista, το εκπαιδευτικό μας κέντρο παρέχει κατάρτιση και υπηρεσίες που συνδέονται άμεσα και προάγουν την κουλτούρα του ιταλικού espresso.

​Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να επιδείξει και να μεταδώσει την τέχνη της παρασκευής του καφέ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υπεροχή του προϊόντος τόσο τη στιγμή της παρασκευής όσο και της κατανάλωσης.

​Ένα μέρος όπου το πάθος για τον καφέ συναντά την παράδοση και η ανάγκη για πειραματισμό συναντά την καινοτομία.

After Sales Support

Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας και με την ασφάλεια που μας προσφέρει η μακρόχρονη εμπειρία μας, η βαθιά γνώση και το πάθος μας για τον καφέ, προσφέρουμε άμεση και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Εκπαίδευση – Εγγύηση – Υποστήριξη

Με την αγορά του εξοπλισμού σας, φροντίζουμε για την πλήρη εκπαίδευσή σας παρέχοντας εγγύηση και 24ωρη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή ανταποκρινόμενοι σε κάθε σας ανάγκη.